De Lobel & Partners | Teamuitbreiding | Groeiende opdrachtenportefeuille

Met ingang van 1 september aanstaande zal Nathan van der Giessen het commerciële team van De Lobel & Partners ‘real estate experts’ komen versterken.  

Nathan van der Giessen (1982) is na zijn studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool voor Economische Studies Rotterdam in 2006 gestart in het vastgoed. Van 2010 tot 2016 werkte hij bij Van de Water Bedrijfshuisvesting in Breda en van 2016 tot heden bij Waltmann Bedrijfshuisvesting in de Drechtsteden.

Léon de Lobel: “Patricia en ik zijn zeer verheugd met de komst van Nathan. Hiermee kunnen wij onze beloftes aan onze opdrachtgevers ook in de komende periode blijven waarmaken. Nathan heeft ruime ervaring in het vastgoed in de regio waar wij ons met De Lobel & Partners op richten (Zuidwest-Nederland). Affiniteit met het werkgebied was voor ons een belangrijk item bij de selectie. Met Nathan denken wij de juiste persoon te hebben gevonden die past bij ons jonge kantoor, die goed aansluit bij onze opdrachtgevers en met de juiste kwaliteit en ambitie om op het gewenste niveau te kunnen acteren.”

Nathan start 1 september aanstaande in de functie van Senior Real Estate Advisor en zal zich focussen op de verhuur van kantoorruimte en de Mid Cab beleggingen.