De Brabantse Wal huurt 620 m² kantoorruimte | Gemini I | Bergen op Zoom

Gemini I Bergen op Zoom

In het kantoorgebouw ‘Gemini I’ aan de Jacob Obrechtlaan 5-7 in Bergen op Zoom werd onlangs circa 620 m² kantoorruimte verhuurd aan stadskliniek De Brabantse Wal.

De Brabantse Wal is een polikliniek voor cardiologische en orthopedische zorg, maar groeit naar verwachting door naar een groot en zelfstandig behandelcentrum. Eind dit jaar moet de polikliniek met zoveel mogelijk specialismen voor een groot deel klaar zijn. Daarbij hoort ook een eigen laboratorium, een apothekerspost en een radiologie lab waar echo’s en scans gemaakt kunnen worden.

Gemini omvat twee hoogwaardige gebouwen, waarbij deels de focus ligt op gebruikers met een medische achtergrond (Gemini I) en deels op gebruikers met een zakelijke inslag (Gemini II). Het complex omvat circa 6.660 m² kantoorruimte en beschikt over een eigen parkeergarage. Diverse gerenommeerde bedrijven, zoals Syngenta, Traverse, Mentaal Beter, Tempo Team, Randstad en Nieland Advocatuur hebben reeds gekozen voor deze gunstige locatie nabij talloze voorzieningen, zoals het stadscentrum en het NS station. Op dit moment is er nog circa 2.162 m² beschikbaar voor verhuur.

De Lobel & Partners – real estate experts realiseerde deze transactie namens Interforce Vastgoed B.V. uit Den Haag.