Verhuurd | kantoor en laboratorium in Vierpolders | Camin Cargo Control

Aan de Seggelant-Zuid in Vierpolders wordt in opdracht van een particuliere belegger een kantoor + laboratorium ontwikkeld voor Camin Cargo Control NW Europe.

Vanwege de aanhoudende groei van haar activiteiten was er vanuit Camin Cargo Control NW Europe behoefte aan nieuwe huisvesting. In samenspraak met een particuliere belegger  is er een op maat gemaakt gebouw ontwikkeld met circa 600 m² kantoorruimte en circa 900 m² laboratorium inclusief PGS 15 opslag.

Camin Cargo Control NW Europe is een toonaangevende dienstverlener van tests, inspecties, additieven en laboratoria diensten. Het bedrijf, dat oorspronkelijk MIOS (Marine Inspection Operating Services) heette, werd opgericht in 2012. In het begin met een focus op scheepsbrandstoffen en distillaten groeiend naar bredere inspectie-, laboratorium- en additieve services in 2015, met kantoren centraal gelegen in de havens van zowel Antwerpen als Rotterdam. Vanaf 2018 werd het bedrijf onderdeel van de Camin Cargo Control Group, waardoor de capaciteiten van de groep verder werden uitgebouwd, waaronder erkende expertise van wereldklasse op het gebied van het laden, meten en bemonsteren van schepen, tank-naar-tank transfers, bunkeronderzoeken, inventarissen en inspecties van treinwagons en samples. De missie van het bedrijf is om het hoogste niveau van service, kwaliteit en klanttevredenheid in haar sector te bereiken, op de markt te brengen en te handhaven, terwijl ze hun aanwezigheid in Europa blijven uitbreiden.

De Lobel & Partners – real estate experts deed de commerciële begeleiding van deze transactie en Inspire Real Estate verzorgt de begeleiding van deze ontwikkeling, beide in opdracht van verhuurder.