Boogaard kliniek | Nieuwe praktijkruimte | Rijswijk

Boogaard kliniek heeft circa 250 m² nieuwe praktijkruimte gehuurd op de begane grond van gebouw De Generaal aan de Generaal Spoorlaan 485a in Rijswijk.

Gebouw De Generaal is het oude belastingkantoor, dat dateert uit 1966. Op dit moment wordt het object getransformeerd naar 196 appartementen op de verdiepingen en commerciële ruimten op de begane grond. Oplevering staat gepland voor het 4e kwartaal van dit jaar. De commerciële ruimte op de begane grond heeft na oplevering een moderne uitstraling en een hoge attentiewaarde.

Boogaard kliniek is in 2012 gestart en volledig gericht op gebitsreconstructies met behulp van gebitsprotheses, implantaten, kronen en bruggen. De kliniek is momenteel gehuisvest in winkelcentrum In de Bogaard. Met de verhuizing naar deze prominente plek, op de hoek van de Steenvoordenlaan en de Generaal Spoorlaan, wil de Bogaard Kliniek invulling geven aan haar groeiambities.

De Lobel & Partners ‘real estate experts’ adviseerde de Bogaard Kliniek in het aanhuurtraject. Verhuurder is Veralgoed B.V.