APF International | Gortemaker Algra Feenstra architects | Las Palmas Rotterdam

APF International heeft met Architectenbureau Gortemaker Algra Feenstra (G.A.F.) een nieuwe langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 885 m² kantoorruimte op de 3e verdieping van kantoorgebouw Las Palmas.

Kantoorgebouw Las Palmas is gelegen in het hart van de Kop van Zuid, aan de Wilhelminakade 300-336, in Rotterdam. G.A.F. is reeds gevestigd in Las Palmas, echter door deze nieuwe huurovereenkomst is de huisvesting afgestemd op haar toekomstige ruimtebehoefte. Met de verplaatsing van GAF komt een open industriële kantoorvloer van circa 2.300 m² v.v.o. beschikbaar per 1 januari 2020.

G.A.F. heeft een lange historie van bijna 100 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een multidisciplinair architectenbureau. G.A.F. architects ontwerpt voor elk complex probleem een gepaste, innovatieve en toegespitste oplossing die past bij de leefomgeving van de mens. Dit doen zij in een werkomgeving waarin de teams zijn samengesteld uit architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen en constructeurs van verschillende achtergronden en met verschillende ideeën en meningen. De nieuwe huisvesting biedt de mogelijkheid om deze werkwijze ook op de werkvloer vorm te geven.

G.A.F. werd bij deze transactie geadviseerd door De Lobel & Partners ‘real estate experts’.