Verhuurd | 23.900 m² E-commerce warehouse | Albert Heijn | Roosendaal

Delin Property heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een ‘built to suit’ nieuwbouwontwikkeling van circa 20.300 m2 warehouse, 2.650 m² kantoor, 950 m² mezzanine en 375 parkeerplaatsen waarvan 100 voor bezorgbussen. Dit E-Commerce distributiecentrum is gelegen aan Paardenblok 1 te Oud Gastel (Roosendaal) op bedrijventerrein Borchwerf II.

Het distributiecentrum was oorspronkelijk ontworpen als conventioneel warehouse, maar is op basis van klant specifieke wensen volledig aangepast met o.a. extra parkeergelegenheid, dock mogelijkheden voor bezorgbusjes, voorzieningen voor de grote hoeveelheid personeel en huurder specifieke installaties.

Delin Property  gelooft in de toekomst van e-commerce en voorziet toonaangevende bedrijven in dit segment van de markt in hun logistieke behoefte. Eerder ontwikkelde en tekende Delin Property al diverse huurovereenkomsten op het Amsterdamse Atlaspark met toonaangevende e-commerce partijen.

De bouw van het e-commerce distributiecentrum is inmiddels gestart en wordt uitgevoerd door ASK Romein. Het distributiecentrum zal direct na oplevering in Q4 2021 worden betrokken door een grote e-commerce retailer. De naam van deze retailer zal later dit jaar bekend worden gemaakt.

Delin Property werd bij deze verhuurtransactie geadviseerd door de Lobel & Partners – real estate experts.