Aangehuurd | Monumentale kantoorvilla |Zeist

Batenburg Bellt B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de prachtige kantoorvilla aan de Utrechtseweg 46-46A te Zeist. In deze betoverende kantoorvilla met de naam “Villa Nuova” en het bijbehorende Koetshuis gaat Batenburg Bellt circa 1.428 m2 kantoorruimte huren. 

In 1843 is in het groengebied in Zeist deze prachtige villa, met bijbehorend park, gebouwd. Enkele jaren later is hier een Koetshuis naast gebouwd. De villa beschikt over diverse authentieke kenmerken zoals  prachtige stijlvolle houten deuren, bewerkte houten lambrisering en een royale haard die omgeven is met een rijkelijk versierde houten monumentale omkasting van verfijnd houtsnijwerk. De villa beschikt verder over meerdere glas-in-lood panelen en hardhouten terrassen, die bereikbaar zijn vanuit de kantoren. Ook het Koetshuis ademt een authentieke sfeer uit door onder andere de hoge raampartijen.

Vanuit de gedachte ‘Smarter focus. Brighter tomorrow.’ realiseert Batenburg Bellt als technologiebedrijf slimme oplossingen voor hun klanten. Batenburg Bellt automatiseert bedrijfsprocessen en stroomlijnen deze met slimme componenten. Zo helpen zij hun klanten om hun voorsprong te behouden. Nu en in de toekomst. Batenburg Bellt zet hun talenten binnen de energietransitie en digitalisering in om samen die toekomst mogelijk te maken.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad samen met Bright Real Estate Advisors op als adviseur namens de verhuurder een particuliere belegger.  Namens Batenburg Bellt trad De Lobel & Partners – real estate experts op als adviseur.