Aangehuurd | kantoorruimte | Vlaardingen

Hoogendoorn Growth Management heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.340 m² kantoorruimte met 40 parkeerplaatsen aan de Westlandseweg 190 in Vlaardingen.

Bij het sluiten van een nieuwe huurovereenkomst voor dit kantoorpand stond vooral verduurzaming van het object centraal. Hoogendoorn is al decennialang gehuisvest in dit kantoorpand maar voor de toekomst was een verduurzamingsslag essentieel. In de komende maanden zullen er diverse werkzaamheden worden uitgevoerd met als doel het energielabel van C op te waarderen naar A+. Daarnaast zullen er ook cosmetische aanpassingen worden uitgevoerd zodat het object in zijn geheel weer voldoet aan de moderne eisen van kantoorgebruik.

Om tot het gewenste resultaat te komen is er een samenwerking tussen verhuurder en huurder. Op basis van de gemaakte afspraken op het gebied van verduurzamingen heeft Hoogendoorn besloten om zich weer langjarig te committeren aan dit kantoorgebouw.

Met meer dan 50 jaar ervaring is Hoogendoorn één van de koplopers in de tuinbouwindustrie. De wortels liggen in Nederland, maar tegenwoordig is men wereldwijd aanwezig in meer dan 100 landen. Samen met hun wereldwijde en waardevolle partnernetwerk creëren zij duurzame en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor alle telers. Met deze oplossingen, gecombineerd met hoogwaardige training, service en ondersteuning, bieden zij hun klanten een totaalpakket om hun volledige bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met als doel een optimale groei van hun gewas, minimaal gebruik van natuurlijke hulpbronnen en een manier om te groeien naar een duurzamere tuinbouw. Hoogendoorn Growth Management is een onderdeel van Batenburg.

Hoogendoorn Growth Management werd bij het afsluiten van deze nieuwe huurovereenkomst geadviseerd door De Lobel & Partners – real estate experts. Verhuurder is  M7 Real Estate.