Aangehuurd | In ‘Tetrade I’ | Vekoma Rides Engineering

In kantoorgebouw ‘Tetrade I’ aan de Stadionstraat 12 in Breda heeft Vekoma Rides Engineering onlangs circa 355 m² kantoorruimte gehuurd.

Vekoma is een achtbaanfabrikant waarbij de focus ligt op ontwikkeling, productie en installatie van achtbanen en speciale attracties voor thema- en attractieparken. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met de ontwikkeling van op maat gemaakte projecten in opdracht van en in nauwe samenwerking met een breed scala aan internationale klanten. In totaal werken er circa 300 medewerkers waarvan 13 in China, 19 in Breda en 268 op het hoofdkantoor in Vlodrop.

Kantoorgebouw Tetrade I ligt in het Stadionkwartier in Breda. Dit gebied bestaat, naast het NAC stadion, uit een mix van kantoren en winkels. Deze zijn gelegen in het winkelcentrum Stada Stores, waar zich onder meer een grote Jumbo Foodstore bevindt. Het kantorengebied Tetrade kent een groot aantal gerenommeerde huurders zoals Deloitte, BAM, Coface, Aon, Argenta, Consafe en SVZ. Vekoma koos onder andere voor dit gebouw door de aanwezigheid van centrale voorzieningen zoals bemande receptie, horeca en vergaderfaciliteiten.

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars trad op namens de verhuurder, een particuliere belegger.  De Lobel & Partners – real estate experts – adviseerde Vekoma Rides Enginering in dit traject.