Aangehuurd | Bond Towers | Clinias Dental Group

Bij Bond Towers aan de Verlengde Poolseweg 6-46 in Breda heeft Clinias Dental Group onlangs 496 m² kantoorruimte gehuurd.

Kantorencomplex Bond Towers is gelegen op een uitstekende locatie langs de zuidelijke rondweg en het stadscentrum van Breda en bestaat uit drie gebouwen van in totaal circa 14.000 m². In 2019 is een imposant atrium gerealiseerd tussen de gebouwen, waarmee er gedeelde faciliteiten zijn toegevoegd zoals een receptie met hostess(es), coffeebar, lunch gelegenheid, flex werkplekken en vergaderruimten. Dit atrium zorgt voor een dynamische ontmoetingsplek voor alle huurders van Bond Towers. Clinias koos onder andere voor dit gebouw door de aanwezigheid van deze voorzieningen.

Clinias Dental Group, opgericht in 2022, zet zich in de volle breedte in voor continuïteit en professionaliteit in de dentale zorg, waarbij de praktijken zelfstandig opereren en hun naam blijven voeren. Clinias Dental Group ondersteunt de praktijken met service en gemak.

Cushman & Wakefield trad op namens de verhuurder van Bond Concepts en haar beheerder First Crown Beheer BV.  De Lobel & Partners – real estate experts – adviseerde Clinias Dental Group in dit traject.