3e transactie | Trivium Offices | Etten-Leur

In het gebouw Trivium Offices aan het Trivium 76 in Etten-Leur werd circa 617 m² kantoorruimte verhuurd aan Sofa B.V. Dit is de derde transactie in dit gebouw in de afgelopen 12 maanden wat bevestigd dat er voor dit object, met al haar voorzieningen, een gezonde belangstelling bestaat.

‘Trivium Offices’ is gelegen op een prominente zichtlocatie langs de rijksweg A58 en vormt een absoluut ‘Landmark’ in de omgeving van Etten-Leur. Het gebouw is een echte business ‘hotspot’ en biedt diverse faciliteiten zoals een hotel, auditorium, restaurant, vergadercentrum, receptie en lounge. De aanwezigheid van deze faciliteiten is voor marktpartijen mede aanleiding om voor dit object te kiezen.Op dit moment is er nog circa 617m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

Sofa B.V.  behartigt de belangen van apotheekhoudende huisartsen en verzorgt al ruim 27 jaar een breed pakket aan ondersteunende en ondernemende diensten voor haar cliënten. De kantoorruimte in Etten-Leur is een uitbreiding op de locatie in Roosendaal.

De Lobel & Partners ‘real estate experts’ realiseerde deze transactie namens de verhuurder.