2 nieuwe huurders | gebouw ‘Gemini’ Bergen op Zoom

Gemini Jacob Obrechtlaan

Kantoorgebouw ‘Gemini’ in Bergen op Zoom verwelkomt 2 nieuw huurders.

In het kantoorgebouw ‘Gemini’, aan de Jacob Obrechtlaan 5-7 in Bergen op Zoom, werden recent 2 huurovereenkomsten gesloten voor een totaal metrage van circa 887 m².

MH Poly Consultants & Engineers, een bedrijf gespecialiseerd in Milieu & Ruimte, Waterbouw & Infra en Industrie & Constructies, huurt per 1 oktober 2024 een ruimte van 620 m² op de vierde verdieping in gebouw ‘Gemini I’. EchtNederlands, een bedrijf wat taalcursussen geeft, tekende deze maand de huurovereenkomst voor 267 m² op de begane grond in ‘Gemini II’.

Voor kantoorgebouw Gemini bestaat de laatste jaren een gezonde belangstelling. Dit wordt mede veroorzaakt door de uitstraling van het gebouw en de strategische ligging nabij het stadhart en het NS Station van Bergen op Zoom. Voor de komende periode staat een verdere verduurzaming van het gebouw centraal. De koelmachines zullen worden vervangen door warmtepompen waarmee het gebouw ook grotendeels zal worden verwarmd. Daarnaast krijgen de luchtbehandelingskasten een revisie en worden de ventilatoren vervangen door energiezuinigere IE6 plug ventilatoren.

De Lobel & Partners – real estate experts bemiddelde bij deze verhuurtransacties namens de eigenaar van het gebouw, een particuliere belegger.