Verhuurd | 2 kantoortransacties | kantoorgebouw Bijster 7-21 in Breda

Recent werd er circa 570 m² kantoorruimte verhuurd in het kantoorgebouw gelegen aan de Bijster 7-21 in Breda. In het gebouw huurde eRocket circa 325 m² op de begane grond en Bernina circa 245 m² op de 1e verdieping.

eRocket is een marketing bureau en Bernina is een producent van naai- en borduurmachines die op deze locatie haar kantoor en trainingscenter huisvest. Beide partijen zijn reeds gevestigd in Breda en verhuizen van respectievelijk bedrijventerrein ‘De Moskes’ en ‘Hoogeind’ naar deze centraal gelegen plek in de stad.

Na een renovatie van de algemene ruimtes en entree werd er dit jaar totaal circa 2.100 m² verhuurd in dit kantoorgebouw. Op dit moment zijn er nog twee ruimten van respectievelijk circa 420 m² en circa 690 m² beschikbaar.

Het makelaars team van verhuurder, LUC Vastgoed Adviseurs en De Lobel & Partners – real estate experts, brachten beide een van de transacties tot stand. Huurder eRocket werd geadviseerd door EQ Real Estate – dé professionals in commercieel vastgoed. Het pand wordt beheerd door Summa.