Waalstraat 2

Rozenburg

Maatschappelijk vastgoed

Koop

Bieden vanaf EUR 230.000,-

Neem contact op

Vrijstaand multifunctioneel gebouw | groene setting | A15 Rozenburg (Rotterdam)

Namens de gemeente Rotterdam mogen wij dit multifunctionele gebouw van circa 259m² aan de Waalstraat 2 in Rozenburg te koop aanbieden. Het object is gelegen op een ruim perceel van 1.600m² en biedt diverse gebruiks- mogelijkheden binnen de vigerende bestemming ‘Maatschappelijk’.

De verkoop zal plaatsvinden middels een verkoop bij inschrijving. Bij interesse kunt u contact opnemen met ons waarna u toegang krijgt tot de dataroom. Ook zijn er een aantal momenten gepland waarop het gebouw bezichtigd kan worden. Meer informatie kunt u vinden in het investment memorandum.

Vrijstaand object in groene setting

Het betreft een vrijstaand object gelegen in het dorp Rozenburg binnen de gemeente Rotterdam. Belendingen bestaan voornamelijk uit grondgebonden woningen, een speelplaats en een appartementencomplex. Er is sprake van een groene setting met veel bomen en grasvelden. Diverse voorzieningen zoals winkels en horeca zijn op loopafstand gelegen. Het object is thans tijdelijk in gebruik (anti-kraak) maar was voorheen in gebruik als gemeenschapsgebouw.

Gelegen tussen de Botlek en Europoort

Rozenburg heeft circa 13.000 inwoners en ligt tussen de industrie van de Botlek en Europoort en het water er omheen. Het object is op korte afstand gelegen van de op- en afritten van de rijksweg A15.

 

Op de volgende dagen is het mogelijk om het object te bezichtigen:
Dinsdag 13 oktober 2020, 13:00 – 15:00
Dinsdag 20 oktober 2020, 13:00 – 15:00

Indien u gebruik wilt maken van één van deze bezichtigingsmogelijkheden, verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar marieke@delobelpartners.nl. In verband met Covid-19 plannen we dan graag een tijdstip met u in.

Vraagprijs:
Er is geen vraagprijs. U bent vrij een bieding te doen vanaf EUR 230.000,– K.K..

Indienen onvoorwaardelijk bod bij de notaris

Uiterlijk donderdag 5 november 2020 vóór 16:00 via:
Rox Legal, Weena 220, 3012 NJ Rotterdam t.a.v. de heer R. van Heeswijk.
of per e-mail: rogier.vanheeswijk@roxlegal.nl

Oppervlakte

 • Perceel
  1.600 m²
 • Gebouw
  259 m²

Vraagprijs

 • Er is geen vraagprijs. U bent vrij een bieding te doen vanaf EUR 230.000,-- k.k.

Bestemmingsplan

 • Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Rozenburg’ vastgesteld door de gemeenteraad op 11 maart 2010 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Maatschappelijk’ heeft.
  De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor gezondheidszorg, zorg en welzijn, jeugd/ kinderopvang, onderwijs, religie, uitvaart, bibliotheken, openbare dienstverlening en verenigingsleven. Hierbij gaat het om het uitoefenen van activiteiten gericht op de sociale, maatschappelijke, educatieve en openbare dienstverlening.

Overig

 • Energielabel
  G
 • Bouwjaar
  1968
 • Bouwlagen
  1

Waalstraat 2

Rozenburg