Claudius Prinsenlaan 134

Breda

Kantoorruimte

Huur

EUR 3.950,- per maand

neem contact op

Turnkey kantoorruimte | ‘Claudius Prinsen’ Breda | Korte huurtermijn

Dit uiterst representatieve kantoorgebouw ligt op een prominente locatie langs de Claudius Prinsenlaan, een van de aanrijroutes naar het centrum van Breda. Het object maakt onderdeel uit van het kantorengebied ‘Claudius Prinsen’ dat wordt gerekend tot één van de meest representatieve kantoorlocaties van Breda.

Het gebouw is voorzien van een prachtige entree met een hedendaagse, uniforme inrichting en een bemande receptiebalie waar uw zakenrelaties worden verwelkomd.

Het object ligt in een parkachtige setting, hetgeen bijdraagt aan een prettig werkklimaat. De kantoorruimte die wij in dit gebouw aanbieden betreft een deel van een unit op de 3e verdieping, deze ruimte bieden wij in onderverhuur aan. De ruimte is min of meer turnkey en is vooralsnog beschikbaar tot 1 mei 2024. Er wordt gewerkt met een vaste all-in huurprijs.

We kunnen met recht spreken van een visitekaartje voor uw bedrijf!

Locatie en bereikbaarheid Claudius Prinsenlaan

Dit kantorenpark kan worden gezien als een van  de A1 kantorenlocaties in Breda. De omgeving wordt gekenmerkt door diverse hoogwaardige kantoorgebouwen waarin gerenommeerde bedrijven zijn gehuisvest zoals BNY Mellon, DeLonghi, Regus en Baker Tilly.  In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals o.a. Pellikaan Health Centre, het Amphia ziekenhuis en een tankstation met shop. Het bruisende stadscentrum van Breda, met een ruim aanbod aan winkels, horeca en andere voorzieningen, ligt op ongeveer 1 km afstand.

Via de zuidelijke rondweg van Breda heeft de Claudius Prinsenlaan een directe en snelle aansluiting op de snelwegen A16 (Rotterdam-Antwerpen), A58 (Bergen op Zoom – Eindhoven) en A27 (Breda -Utrecht).

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende bezichtiging van deze representatieve en moderne kantoorruimte.

 

Oppervlakte

 • 3e verdieping
  ca. 189 m²
 • Zoals aangegeven betreft het een deel van de kantoorunit op de 3e verdieping. De totale ruimte wordt gedeeld met een andere gebruiker. Genoemd metrage is vastgesteld aan de hand van de beschikbare informatie en is inclusief toebedeling algemene ruimte op de begane grond en de verdieping. Daarnaast is in de metrage inbegrepen de gezamenlijk te gebruiken lunchruimte, toiletten en centrale entree. Indien een kleiner metrage is gewenst dan is dit bespreekbaar tegen nader te bepalen condities.

Parkeren

 • Bij het object behoren 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het terrein is afgesloten met een hekwerk en slagboom.

All-In huurprijs

 • De kantoorruimte wordt verhuurd voor € 3.950,- per maand, te vermeerderen met de btw. In deze huurprijs is de huur van parkeerplaatsen alsmede de door verhuurder te verzorgen leveringen diensten inbegrepen.

Overige condities

 • Leveringen en diensten
  De leveringen en diensten zijn in de huurprijs inbegrepen.
 • Huurtermijn
  De kantoorruimte kan vooralsnog worden gehuurd tot 1 mei 2024.
 • Opzegtermijn
  N.v.t. Contract voor bepaalde tijd.
 • Betalingen
  Per maand vooruitbetaald.
 • Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van twee maanden huur, servicekosten en btw.
 • Overige condities
  Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.
 • Aanvaarding
  In overleg, op korte termijn.

Claudius Prinsenlaan 134

Breda