Laan van Nieuw Blankenburg 10

Rozenburg

Bedrijfsruimte

Koop

Richtprijs EUR 625.000,- k.k.

Neem contact op

Multifunctioneel gebouw | te koop | 688 m² | Rozenburg

Dit multifunctioneel gebouw van circa 688 m² aan de Laan van Nieuw Blankenburg 10 in Rozenburg mogen wij namens de gemeente Rotterdam te koop aanbieden. Het object ligt op een royaal perceel van  1.885 m².

Multifunctioneel gebouw

Het object, gebouwd in 1968,  maakt onderdeel uit van een groter complex dat voorheen volledig verhuurd was aan de brandweer. Echter, door een heroverweging van de huisvesting heeft de brandweer besloten een kleiner gedeelte van het complex in eigendom te verwerven en te gebruiken voor haar activiteiten. Het resterende gedeelte van het complex wenst de gemeente Rotterdam te verkopen. Om dit te kunnen bewerkstelligen wordt het complex kadastraal en bouwkundig gesplitst door de verkoper.

Op eigen terrein zijn circa 42 gemarkeerde parkeerplaatsen aanwezig. Voorts is er op het parkeerterrein een mast van het luchtalarm gesitueerd. Deze dient gehandhaafd te blijven en blijft in eigendom bij de gemeente Rotterdam. Hiertoe zal een erfdienstbaarheid worden gevestigd. Het object heeft een energielabel D..

Gelegen tussen de industrie van de Botlek en Europoort  en het water eromheen

Het onderhavige object is gelegen in het dorp Rozenburg en maakt sinds 2010 onderdeel uit van de gemeente Rotterdam. Het is de enige plaats op het eiland Rozenburg. Rozenburg heeft circa 13.000 inwoners en ligt tussen de industrie van de Botlek en Europoort en het water er omheen.

Op korte afstand zijn de op- en afritten van de rijksweg A15 gelegen. Daarnaast is Rozenburg verbonden met Maassluis middels een veerdienst over rivier het Scheur.

De omgeving van het onderhavige object, gelegen aan de rand van het bedrijvengebied, wordt mede gekenmerkt door grondgebonden woningen en groenvoorzieningen. Diverse voorzieningen, zoals winkels en horeca, zijn op loopafstand gelegen.

Bestemming Bedrijf tot en met categorie 3.2

Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Rozenburg’ vastgesteld door de gemeenteraad op 11 maart 2010 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Bedrijf’ met een functie aanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2’ heeft. De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor een bedrijf en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten.

Voorts is op de plankaart een bouwvlak opgenomen. Gebouwen mogen uitsluitend binnen dit bouwvlak gebouwd worden met een beperkte mogelijkheid om buiten het bouwvlak te bouwen. De maximale bouwhoogte is 8 meter. Voor meer informatie verwijzen u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Kadastrale gegevens

Gemeente: ROZENBURG
Sectie: B
Nummer: 10198
Groot: 1.885 m²

Verkoop multifunctioneel gebouw

Wij nodigen partijen uit tot het uitbrengen van een koopvoorstel waarbij een richtprijs wordt gehanteerd van EUR 625.000,- k.k. Koper is over de koopprijs geen BTW verschuldigd.

Vanuit de gemeente Rotterdam wordt er voor deze verkoop gewerkt met een vaste notaris, zijnde
Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17
3001 KB Rotterdam
t.a.v. mevrouw mr. R.T. Reijnders

of per e-mail: reijnders@schaap.eu

Voor meer informatie over dit multifunctioneel gebouw, neem gerust contact met ons op.

Oppervlakte

 • gebouw
  circa 688 m²
 • perceel
  1.885 m²

Vraagprijs

 • Wij nodigen partijen uit tot het uitbrengen van een koopvoorstel.
  Er wordt een richtprijs gehanteerd van EUR 625.000,-- K.K.

Bouwkundige splitsing

 • Het object zal door verkoper bouwkundig worden gesplitst ten opzicht van het deel dat in gebruik is bij de brandweer. De wijze van bouwkundige splitsing is nader tussen partijen te bepalen.

Dataroom

 • Uitgebreide documentatie is te raadplegen in de digitale dataroom.
  Toegang tot de digitale dataroom kan verkregen worden door middel van aanmelding bij De Lobel & Partners (info@delobelpartners.nl).

Laan van Nieuw Blankenburg 10

Rozenburg