Pakketweg ong.

5145 NG Waalwijk

Logistiek

Huur

n.o.t.k.

Neem contact op

Logistieke unit | 13.000 m² | Waalwijk | Juli 2020 beschikbaar

Prologis park Waalwijk is een grootschalige hoogwaardige ontwikkeling op het bedrijventerrein Haven 8, en bestaat uit diverse state of the art distributiecentra variërend in oppervlakte. De totale ontwikkelpotentie bedraagt circa  140.000 m², waar het ontwikkelen op maat mogelijk is!

Momenteel zijn DC 2 en DC 3 in ontwikkeling, DC4 (direct naast de nieuwe containerterminal gelegen) wordt verwacht in de loop van 2020.

Beschikbaar: DC 3 (unit B)
Totale complex heeft een oppervlakte van circa 25.800 m². De naast gelegen unit is reeds verhuurd aan het Waalwijkse bedrijf Targett (Desso).

Onderstaande oppervlakte is voor verhuur vanaf juli 2020, beschikbaar:
– Warehouse: 11.670 m²
– Mezzanine: 815 m²
– Kantoor: 545 m²

Aanvaarding:
Juli 2020

Huurprijzen en overige condities zijn nader overeen te komen. Wij gaan graag met u in gesprek, voor een op maat gemaakt voorstel!

LOCATIE

Dit bedrijvenpark is gefaseerd gerealiseerd. Het totale gebied heeft een oppervlakte van ruim 275 hectare. ‘Haven 8’ is het meest recente gedeelte van het bedrijvenpark dat wordt ontwikkeld om de toekomstige groei van logistieke activiteiten te kunnen faciliteren.

Veel (internationaal) opererende bedrijven hebben al gekozen voor Waalwijk als vestigingsplaats. Zo kunnen wij noemen Airopack, Gefco, Kivits Drunen, Syncreon, Ingram Micro, Spar, Mandemakers, Van Haren en natuurlijk het recent gerealiseerde distributiecomplex van Bol.com.

De Regio Tilburg/Waalwijk wordt mede door grote spelers als Coolblue and Bol.com met recht gezien als de Sillicon Valley of e-commerce.

BEREIKBAARHEID

Waalwijk ligt op een strategische locatie in het midden van het land op  een van de meest belangrijke verkeersaders naar het achterland. Zowel via de snelweg A59, als via knooppunt Hooipolder is er een snelle en goede verbinding naar de snelwegen A58, A27, en de A16.

De bedrijvenpark kan worden aangemerkt als een modern hedendaagse locatie met een multimodale bereikbaarheid over weg en water. De nieuwbouwontwikkeling ligt op steenworp afstand van de nieuw te realiseren barge terminal. Naar verwachting gereed eind 2020/2021.

Bussiness park Haven 8 is uitstekend bereikbaar via de A59 (Moerdijk – Roosendaal -‘s-Hertogenbosch- Nijmegen) en A261 (Tilburg).

 

Pakketweg ong.

5145 NG Waalwijk