Pakketweg 2

Waalwijk

Logistiek

Huur

Prijs op aanvraag

Neem contact op

Logistieke ontwikkeling | 13.000 m² unit per direct beschikbaar | Waalwijk

De logistieke ontwikkeling Prologis Park Waalwijk bestaat uit diverse state of the art distributiecentra variërend in oppervlakte. De totale ontwikkelpotentie van deze grootschalige hoogwaardige ontwikkeling, gelegen op het bedrijventerrein Haven 8, bedraagt circa  140.000 m². Ontwikkelen op maat is mogelijk!

Prologis heeft met deze ontwikkeling het eerste circulaire distributiecentrum geopend: Prologis Park Waalwijk DC3. Het gehele pand is gemaakt op basis van circulariteit. Het pand is eenvoudig te demonteren en te hergebruiken, de materialen zijn vastgelegd in een materiaalpaspoort en qua herkomst is het materiaal gebaseerd op het begrip cradle-to-cradle (C2C). Het project geldt als voorbeeld van een integrale aanpak tussen de drie componenten: BREEAM, Well en circulariteit.  Dit circulaire project is bijzonder door de snelle ontwikkeling en door de extreem hoge score op duurzaamheid.

Het totale complex heeft een oppervlakte van circa 25.800 m². De naast gelegen unit is reeds verhuurd aan het Waalwijkse bedrijf Targett (Desso).

Onderstaande oppervlakte is per direct beschikbaar voor verhuur:
– Warehouse: 11.670 m²
– Mezzanine: 815 m²
– Kantoor: 545 m²

Huurprijzen en overige condities zijn nader overeen te komen. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek, voor een op maat gemaakt voorstel!

Locatie logistieke ontwikkeling

Dit bedrijvenpark is gefaseerd gerealiseerd. Het totale gebied heeft een oppervlakte van ruim 275 hectare. ‘Haven 8’ is het meest recente gedeelte van het bedrijvenpark dat wordt ontwikkeld om de toekomstige groei van logistieke activiteiten te kunnen faciliteren.

Veel (internationaal) opererende bedrijven hebben al gekozen voor Waalwijk als vestigingsplaats. Zo kunnen wij noemen Airopack, Gefco, Kivits Drunen, Syncreon, Ingram Micro, Spar, Mandemakers, Van Haren en natuurlijk het recent gerealiseerde distributiecomplex van Bol.com.

De Regio Tilburg/Waalwijk wordt mede door grote spelers als Coolblue and Bol.com met recht gezien als de Sillicon Valley of e-commerce.

Bereikbaarheid logistieke ontwikkeling

Waalwijk ligt op een strategische locatie in het midden van het land op  een van de meest belangrijke verkeersaders naar het achterland. Zowel via de snelweg A59, als via knooppunt Hooipolder is er een snelle en goede verbinding naar de snelwegen A58, A27, en de A16.

De bedrijvenpark kan worden aangemerkt als een modern hedendaagse locatie met een multimodale bereikbaarheid over weg en water. De logistieke ontwikkeling ligt op steenworp afstand van de nieuw te realiseren barge terminal. Naar verwachting gereed eind 2020/2021.

Bussiness park Haven 8 is uitstekend bereikbaar via de A59 (Moerdijk – Roosendaal -‘s-Hertogenbosch- Nijmegen) en N261 (Tilburg).

 

Pakketweg 2

Waalwijk