Industriekade 44

Weert

Logistiek

Huur

EUR 45,- per m² per jaar

Neem contact op

Duurzaam distributiecentrum | nabij binnenvaart- en railterminal | A2/E25 Weert

Op bedrijventerrein De Kempen in Weert kan een hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum met een totale oppervlakte tussen de 35.000 m² en de 60.000 m² worden ontwikkeld.

Bedrijventerrein De Kempen is een gemengd bedrijventerrein in Noord Limburg en biedt ruimte voor een brede diversiteit aan ondernemingen. In de nabije omgeving zijn onder andere Moonen Packaging, Lidl, Wetron en Trespa International gehuisvest.

De ontwikkeling ligt nabij diverse uitvalswegen alsmede nabij een woonwijk. Door de aanwezigheid van deze woonwijk kan mogelijk worden voorzien in de personeelsbehoefte van de toekomstige gebruiker.

De totale vloeroppervlakte (v.v.o) van het distributiecentrum bedraagt circa 35.000 m², welke kan worden uitgebreid naar circa 60.000 m². Kantoor en mezzanine vloer in overleg nader te bepalen.

Aanwezigheid van 3 binnenvaart-terminals en een railterminal

Aan de voorzijde van het terrein is de Zuid Willemsvaart gelegen, dit kanaal is geschikt voor binnenvaartschepen tot en met klasse II (schepen van 400 tot 650 ton). Direct aan het terrein is een binnenhaven gelegen die beschikt over een ruime laad- en loskade. De haven heeft een wateroppervlak van circa 10.500 m² en de totale lengte van de laad- en loskade bedraagt circa 290 m1. Het eigendom van deze haven behoort toe aan de gemeente Weert. Bedrijven hebben echter vrij toegang tot de haven-faciliteiten en bijbehorende laad- en loskade.

Eenvoudige toegang tot binnen- en buitenland

De locatie is centraal gelegen nabij N564 vlak bij de hoofdsnelweg A2 / E25 en biedt gemakkelijke toegang tot elke bekende bestemming in binnen- en buitenland.

Gelegen dichtbij de grens, de aanwezigheid van 3 binnenvaart-terminals op 10 tot 35 km afstand alsmede een railterminal op 7 km biedt deze locatie veel mogelijkheden voor logistieke gebruikers. Multimodale haven De Kempen ondersteunt Weert met zowel barge als railterminal.

Meer info op https://www.youtube.com/watch?v=7H3Nb3Amd0Y .

Huurprijs

 • warehouse
  EUR 45,- per m² per jaar exclusief BTW
 • kantoorruimte
  EUR 115,- per m² per jaar exclusief BTW
 • mezzanine
  EUR 25,- per m² per jaar exclusief BTW

Huurvoorwaarden

 • nader overeen te komen,
 • Over looptijden, huurvoorwaarden en uw wensen gaan wij graag met u in gesprek om een op maat gesneden voorstel uit te brengen.

Aanvaarding

 • nader overeen te komen

Industriekade 44

Weert