Potlodenlaan

Bergen op Zoom

Bedrijfsruimte, Overige

Koop

EUR 450,- per m² kosten koper

Neem contact op

Buitenterrein | 3.000 m² | Bergen op Zoom

Aan de Potlodenlaan in Bergen op Zoom bieden wij circa 3.000 m² verhard buitenterrein te koop aan.

Aan de Potlodenlaan in Bergen op Zoom bieden wij circa 3.000 m² verhard buitenterrein te koop aan tegen zeer flexibele voorwaarden.

Het terrein is per direct beschikbaar en kan indien gewenst worden voorzien van een hekwerk en poort. waardoor u het terrein volledig is afgesloten ten opzichte van de mandelige garageboxen. terrein leent zich derhalve perfect voor buitenopslag of voor het stallen van voertuigen of ander materieel.

Bestemmingsplan

Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Meilust Bedrijventerrein’, onherroepelijk vastgesteld op 11 december 2012 waaruit blijkt dat de locatie de enkelbestemming ‘Bedrijf’ heeft. Tevens valt het object onder de dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie’. Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 3. Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 70%. De maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter. Verder valt het object onder de gebiedsaanduiding ‘geluidzone – industrie 50 db’.

Locatie en bereikbaarheid

Het buitenterrein is gelegen op bedrijventerrein ‘Meilust’ https://www.lmm-boz.nl/ op korte afstand van de snelweg A4 Antwerpen/Rotterdam en de A58 Bergen op Zoom/Eindhoven.

Bushalten ten behoeve van het openbaar vervoer liggen op loopafstand.

Neem gerust contact met ons op over dit buitenterrein.

Koop uitgangspunten

  • Koopprijs
    EUR 450,- per m² kosten koper
  • BTW
    over de koopprijs is BTW verschuldigd
  • Aanvaarding
    per direct

Potlodenlaan

Bergen op Zoom