Bavelseparklaan

Breda

Grond

Koop

Prijs op aanvraag

Neem contact op

Te koop, perceel bouwgrond op goed bereikbare locatie, nabij leisure park Breepark!

Op een uitstekend bereikbare locatie aan de afrit vanaf de A27 naar bedrijventerrein Hoogeind II ligt een bouwkavel ter grootte van circa 2,7 hectare, welke toegankelijk is door middel van de nieuwe toegangsrit naar deelgebied Breepark. Afhankelijk van de voorwaarden en uitgangspunten is het perceel te splitsen in meerdere kavels vanaf circa 5.000 m².

We kunnen hier spreken van een unieke locatie dankzij haar ligging, de totale hoogwaardige invulling van dit gebied, de combinatie van functies en de uitstekende bereikbaarheid.  Bent u op zoek naar een in het oog springende locatie voor de huisvesting van uw organisatie dan biedt deze markante locatie u de uitgelezen kans.

Bedrijventerrein Hoogeind, deelgebied Breepark is gelegen ten oosten van de snelweg A27 (Breda/Utrecht). De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan activiteiten en de aanwezigheid van hoogwaardige bedrijven zoals o.a. RPS, Amgen Europe, Abbott Logistics, Van Gils en Izico.

Naast logistiek is een deel van het nieuwe business park ‘Breepark’ bestemd voor sport en leisure. Op deze locatie vindt u sinds kort een vestiging van Decatlon, Mc Donalds en Kinepolis bioscopen. In de loop van dit jaar wordt het nieuwe evenementencentrum van Breda geopend. Deze diversiteit aan activiteiten zorgt voor de nodige dynamiek op deze plek. Het centrum van Breda met al haar voorzieningen ligt op circa 10 tot 15 minuten rijafstand.

De ontwikkeling is zichtbaar vanaf de A27 en wordt ontsloten door de afrit 15 Breda. Door deze ligging is deze locatie met eigen vervoer vanaf de snelweg A27 (Breda/Utrecht) optimaal bereikbaar.  Het bedrijventerrein beschikt over bushaltes ten behoeve van het stad- en streekvervoer. Via deze verbindingen is er een directe aansluiting richting het centraal station van Breda.

Mocht u een afwijkende oppervlakte behoefte hebben, ook dan gaan wij graag met u in gesprek!

Bestemmingsplan

  • Bedrijven in de milieucategorie 1 tot en met 3.2 zoals opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten zoals die als bijlage 1 bij deze regels is gevoegd en met uitzondering ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf van categorie 3.2 uitgesloten' waar enkel bedrijven tot en met categorie 3.1 zijn toegestaan maar met uitzondering van:
  • risicovolle inrichtingen, geluidszoneringsplichtige bedrijven
  • zelfstandige kantoren
  • zelfstandige detailhandel
  • horecabedrijven
  • voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl

Koopprijs

  • Prijs op aanvraag

Bavelseparklaan

Breda